AAS schadeherstel

Allround Automotive Solutions (A.A.S.) is een onafhankelijk netwerk van de betere servicegerichte autoschadeherstelbedrijven. Het leveren van kwaliteit staat hoog in het vaandel. Wij werken zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten. U treft de A.A.S.-autoschadeherstellers door heel Nederland aan. Dat betekent altijd bij u in de buurt!

Wat doen wij?
Het is natuurlijk erg vervelend dat uw auto schade heeft. Daarnaast komen dan nog eens de praktische problemen: hoe kan ik dit allemaal snel en makkelijk regelen en hoe kom ik nu van A naar B? Wij nemen u graag al deze zorgen uit  handen. Wij zorgen voor vervangend vervoer en regelen de schadeafhandeling met uw lease- of verzekeringsmaatschappij. Dit omdat wij de beste autoschadeherstellers zijn en weten hoe kostbaar uw tijd is. Uw auto wordt natuurlijk snel en vakkundig gerepareerd. Wij bieden u dus een totaaloplossing, omdat wij u graag weer snel op weg willen helpen!

De voordelen voor u op een rijaas_logo

  • Een aanspreekpunt voor u waarbij alles geregeld wordt. Van een vakkundige reparatie tot een totale schadeafwikkeling met lease- of verzekeringsmaatschappij.
  • Wij garanderen een snelle en vakkundige reparatie.
  • Mogelijkheid om gebruik te maken van een vervangauto.
  • Mogelijkheid om gebruik te maken van onze haal- en brengservice.
  • Afspraak is afspraak! Na uw opdracht gaan wij uw autoschade snel en vakkundig herstellen zodat u op de afgesproken datum weer in uw eigen auto op weg kan.
  • Uw auto wordt volledig gereinigd aan u afgeleverd.
  • U ontvangt een volledige 4-jarige FOCWA garantie.
  • Altijd bij u in de buurt. We hebben namelijk een landelijke dekking.
  • Centrale klantenhelpdesk. Voor al uw vragen helpen wij u graag en snel verder. Dit kunt u doen via info@AAS-schadeherstel.nl of via telefoon: 076-531 77 25 (van ma t/m vr van 9:00 tot 17:00 uur).

Uiteraard kunt u bij de betere A.A.S.-schadeherstellers altijd rekenen op een snelle service. Dat wij vakkundig zijn, hoeven we als jarenlange allround autoschadeherstel experts niet meer aan u uit te leggen. Dat is voor ons vanzelfsprekend!

Wat te doen bij schade? 
U kunt bij ons altijd snel terecht. Klik daarvoor op een van de A.A.S.-schadeherstellers bij u in de buurt. Hier treft u dan de contactgegevens aan. Wij helpen u graag verder!